Menu
Expertise

Expertise

Informatie is geen schaars goed. Integendeel, vooral als gevolg van technologische innovatie groeit de hoeveelheid explosief, neemt de variëteit verder toe en gaat het uitwisselen van informatie steeds sneller. Ondernemingen verzamelen jaarlijks toenemende hoeveelheden data, in de overtuiging dat al die informatie waardevol is.

Maar welke waarde haalt uw onderneming uit al die verzamelde informatie? Draagt die informatie bij aan meer omzet en minder kosten? Meer compliance en minder risico’s? Meer klantgerichte dienstverlening en minder klachten?

Het competitief voordeel van informatie schuilt niet in de kwantiteit van de data. En evenmin in de technologie om die al maar groeiende hoeveelheden gegevens te verzamelen. Doorslaggevend is de kwaliteit, de betrouwbaarheid van de gegevens. Evenals de effectiviteit waarmee de beschikbare informatie vervolgens wordt gebruikt. Grip op uw informatiehuishouding. En met hoogwaardige informatie business doelen realiseren. Dat zijn de essentiële ingrediënten van Information Excellence.

Opdrachtgevers verwachten dat we onze kerncompetentie op gedegen wijze inhoud geven. BWP investeert daarom actief in het opbouwen en onderhouden van expertise vanuit drie kennisdomeinen; Business Information Management, Enterprise Content Management en Customer Relationship Management.

BWP is lid van AIIM, The Global Community of Information Professionals.

AIIM _trade_member.png

BWP is een handelsnaam van Brinkhuis Wadman en Partners BV       Website door Friks Web & Marketing