Menu
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij BWP?
We ontvangen graag een goed gemotiveerde sollicitatiebrief met CV van je, op werken@bwp.nl. Na ontvangst van je brief en CV beslissen we of je wat ons betreft aan de functie-eisen voldoet. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie van ons met de uitkomst. We bellen je voor het plannen van een kennismakingsgesprek, waarna je per email een afspraakbevestiging ontvangt. Mochten we besluiten de procedure niet voort te zetten dan ontvang je daar per email bericht van, met een toelichting.

Verloopt het kennismakingsgesprek voor jou en voor ons positief, dan ontvang je binnen vijf werkdagen een uitnodiging voor een vervolggesprek en vragen we je om contactgegevens van 2 referenten aan ons door te geven. Wij nemen voor het vervolggesprek telefonisch contact op met de referenten.

Als ook het vervolggesprek positief verloopt, verzoeken we je je diploma’s en certificaten aan te leveren. Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor een assessment. Dit kan een online assessment zijn of een assessment op locatie. De rapportage over het assessment krijg je eerst zelf te zien. Het kan enkele dagen tot twee weken duren voor je de rapportage ontvangt.

Besluiten we van beide kanten dat BWP en jij een goede match zijn, dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Na dit gesprek ontvang je per email een concept-arbeidsovereenkomst met het personeelshandboek, waar alle secundaire arbeidsvoorwaarden in staan beschreven. Ga je akkoord met de arbeidsvoorwaarden, dan sturen we je per post twee getekende exemplaren van de arbeidsovereenkomst toe met het verzoek één exemplaar te retourneren.

BWP hecht aan goede en bestendige arbeidsrelaties. We bieden daarom eerst een arbeidsovereenkomst voor 7 maanden aan, in de regel gevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Persoonsgegevens
Mocht naar aanleiding van jouw sollicitatie geen indiensttreding volgen, dan verwijdert BWP alle gegevens die we van je hebben ontvangen binnen vijf werkdagen, tenzij we om goede redenen anders zijn overeengekomen.

BWP is een handelsnaam van Brinkhuis Wadman en Partners BV       Website door Friks Web & Marketing