Menu
Over ons

Over ons

BWP is een onafhankelijk bureau dat bestaat uit een team enthousiaste project professionals. Dagelijks werken we met trots aan uitdagende opdrachten bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Financiële dienstverlening blijven(d) verbeteren is onze missie. Door systematisch innoveren en optimaliseren dragen we samen met onze opdrachtgevers bij aan klantgerichte, betrouwbare en competitieve financiële producten en diensten. De kracht van onze dienstverlening bestaat uit de combinatie van gedegen projectervaring en brede kennis van financiële producten, processen en systemen.

BWP heeft een scherp oog voor de wensen van opdrachtgevers. Of het nu gaat om het invullen van individuele interim opdrachten of het uitvoeren van grootschalige projecten. BWP kan elke denkbare rol binnen een project of programma invullen, van projectmedewerker tot business consultant en van projectmanagementondersteuner tot programmamanager.

Wilt u een opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden? BWP neemt graag verantwoordelijkheid voor het overeengekomen eindresultaat. We sturen actief op tijd, kwaliteit en budget. We dammen risico’s in door tijdig effectieve beheersmaatregelen te nemen. En we gaan door tot het resultaat is behaald en geborgd. Bij BWP noemen we dat Project Control. Dat is wat we beloven. En waarmaken. Elk project opnieuw.

 

 

 

 

 

 

BWP is een handelsnaam van Brinkhuis Wadman en Partners BV       Website door Friks Web & Marketing