logo

Carrière

Jouw talent, jouw ontwikkeling!

Bij BWP Project Professionals vinden we het belangrijk dat je talenten optimaal worden ingezet en ontwikkelt: zo maak je het verschil bij je opdrachten bij uiteenlopende klanten. BWP is actief op interim projectrollen en opdrachten die betrekking hebben op Project Management(ondersteuning), Business Process Management en Datamanagement & Reporting. We voeren onze opdrachten uit in de financiële sector, energiesector en binnen de overheid. We vinden het belangrijk om alles uit de opdracht en jezelf te halen. Om dit te bereiken investeren we in jouw ontwikkeling door middel van een persoonlijk ontwikkelpad.

Wij zijn ambitieus, willen groeien en als team blijven ontwikkelen. We zijn ondernemend, resultaatgericht en geven de ruimte om initiatief te nemen en ideeën aan te dragen. Heb jij ook goede ideeën, zin om je talenten in te zetten en wil je jezelf verder ontwikkelen als Project Professional? Dan is BWP echt iets voor jou! 

Ben je al overtuigd dat wij jouw volgende werkgever moeten worden? Bekijk hier onze vacatures

image grid

Eigen opdracht
Als BWP-er heb je altijd een eigen opdracht, waarin jij het maximale van jezelf en je omgeving vraagt. Dit doe je op een ‘stand alone opdracht’ of in een team van BWP’ers Met jouw kennis, kwaliteiten en de wensen van de opdrachtgever zorg jij ervoor dat het projectresultaat wordt behaald.

Benieuwd naar de carrière van andere BWP'ers? Ben je al overtuigd? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures of trek de stoute schoenen aan en doe een open sollicitatie!

Persoonlijk ontwikkelpad
We vinden het belangrijk dat er voor iedereen ruimte is om te groeien. Daarom stippel je samen met je coach een ontwikkelpad uit. Vanuit hier word je gestimuleerd, maar ook ondersteund om jezelf continu te ontwikkelen. Op deze manier groei jij, en groeit BWP met je mee!

Meebouwen
Naast een toffe en uitdagende opdracht, willen we bij BWP ook een hecht team zijn en gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. We zijn als team aan het groeien en die groei willen we vasthouden en voortzetten. Dat kan alleen met elkaar! Daarom dagen we je uit om, naast je opdracht, ook mee te denken hoe we nog meer successen kunnen behalen. Zie jij kansen voor BWP waar je iets mee wil doen, heb je verbeterpunten of aanbevelingen, dan ben je meer dan welkom om met ons mee te denken!  

Plezier
Uiteraard is jezelf ontwikkelen, een mooie opdracht doen en meebouwen aan de organisatie belangrijk. Wat bij ons minstens zo belangrijk is, is plezier! Daarom hechten we ook veel waarde aan activiteiten met ons team. We gaan bijvoorbeeld 1x per jaar met z’n allen op  teamreis, we organiseren kantoordagen en borrels of bbq’s.

image grid