logo

Wat is PMO?

De katalysator in projecten en programma's

Wij zien een PMO'er als de katalysator van projecten- en programma’s en de bijbehorende doelen doelen. We ondersteunen en leiden organisaties op een manier die bij ze past. We leveren een blijvend effect van onze dienstverlening, omdat organisaties na onze betrokkenheid toekomstbestendig projecten inrichten en doelstellingen halen.


We nemen hierbij verschillende methodes en technieken mee, maar onze PMO'ers maken uiteindelijk het verschil. 

image grid

Wat doen wij?

We maken het verschil vanaf dag 1

Vanuit uiteenlopende programma’s en projecten binnen de overheid, financiële sector en energiesector brengen we structuur, verbinding, inzicht en kwaliteit. Hierdoor leveren we een significante bijdrage aan het behalen van de door de klant gewenste doelen.


Wij zijn de kritische sparringpartner die op zeer proactieve wijze de klant ondersteunt, maar ook leidt. PMO’ers van BWP zijn energiek, professioneel en breed inzetbaar bij klanten. Wij nemen het initiatief binnen de opdracht om de volledige programma- en projectoffice in te richten en aan te laten sluiten op het beoogde doel. Onze onderscheidende kracht, voortgebracht door jarenlange ervaring, is dat we met onze houding en analytisch vermogen het verschil maken vanaf dag 1.

grid2 image

Waar hebben we successen behaald?

Klantcases

BWP Project Professionals werkt voor uiteenlopende klanten en sectoren. In al onze expertises blinken we uit bij de klant en doen we meer dan we beloven. Benieuwd naar voorbeelden hiervan? Raadpleeg de klantcases hieronder!