logo

Solliciteren

Enthousiast? Solliciteer dan direct!

We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv op werken@bwp.nl.

Wat kun je van ons verwachten?
Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons. Zowel bij posifief als negatief bericht.
Als jouw motivatiebrief en cv aansluiten bij het profiel van de nieuwe Project Professional én we zijn nieuwsgierig naar je geworden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

image grid

Het vervolg

Hoe verder?

Wanneer we het kennismakingsgesprek hebben en het voelt goed, proberen we zo snel mogelijk de volgende stap te zetten. We streven er zelfs naar om direct het vervolggesprek te laten plaatsvinden.


VERVOLGGESPREK
Wanneer BWP en jij positief zijn over het kennismakingsgesprek is het tijd om dieper in te gaan op de inhoud. We zullen een vervolggesprek inplannen, zodat we nog concreter kunnen kijken of jij onze nieuwe collega kan worden.

Mochten we besluiten de procedure niet voort te zetten, dan ontvang je hierover bericht met toelichting van ons.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Als we na twee (hopelijk) snel opvolgende gesprekken ervan overtuigd zijn dat BWP en jij een goede match zijn en als jij daar ook zo over denkt, ontvang je van ons een aanbod en het personeelshandboek. In dit handboek staan alle secundaire arbeidsvoorwaarden waardoor je een nog beter beeld krijgt van BWP. Wanneer je akkoord bent met de arbeidsvoorwaarden, ontvang je per e-mail een definitieve versie met het verzoek om een getekend exemplaar naar ons te retourneren.

Als het lukt kan het wat ons betreft allemaal in 1 dag!

BWP hecht veel waarde aan een goede en duurzame arbeidsrelatie. We bieden je daarom na eerst een arbeidsovereenkomst van zeven maanden, bij goed functioneren, een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

INDIENSTTREDING
Wat leuk! Je wordt onze nieuwe collega. We zullen je zo snel mogelijk opnemen in ons enthousiaste team. Samen met onze accountmanager gaan we kijken naar de kansen op de arbeidsmarkt en zo een mooie opdracht voor je binnenslepen. De eerste weken zul je kennismaken met je collega’s en zorgen wij ervoor dat BWP een fijne thuisbasis voor je is. Benieuwd naar wat wij nog meer voor je in het vizier hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

PERSOONSGEGEVENS
Privacy vinden we uiterst belangrijk. Mocht er naar aanleiding van jouw sollicitatie geen indiensttreding volgen, dan verwijdert BWP alle door jouw aangeleverde persoonsgegevens binnen vijf weken, tenzij anders overeengekomen.

grid2 image