logo

Ben jij een Zzp'er?

Niet in vaste dienst, maar wel een leuke opdracht?

Heb je belangstelling om via BWP een leuke opdracht uit te voeren? Ook daar hebben we mogelijkheden voor! Binnen BWP hebben we, naast onze Project Professionals, ook onze Project Associates.

We hebben continu aanvragen openstaan, deze zijn via de website of LinkedIn te vinden.

Zie je er één tussen staan die jou op het lijf is geschreven? Dan ontvangen we graag een motivatie en cv van je. Je kunt deze per email versturen naar: werken@bwp.nl.
Ook kan het zijn dat wij jou benaderen via bijvoorbeeld LinkedIn. In alle gevallen is het vervolg hetzelfde en dat lees je hieronder.

Ook als er niets voor je bij staat of we hebben je nog niet hebben benaderd, staan we er zeker voor open om kennis te maken en je profiel op te nemen is onze database.

image grid

Het vervolg

Hoe verder?

Wanneer jij ons benadert of andersom, we volgen bij BWP Associates altijd dezelfde stappen uit. Op die manier weet je waar je aan toe bent.

VERVOLGGESPREK - OPSTELLEN PROFIEL
Wanneer we allebei positief zijn over het kennismakingsgesprek en de vacature, is het tijd om dieper in te gaan op de inhoud. We maken gezamenlijk een profiel op en bespreken deze in een vervolggesprek. Alvorens we aanbieden moeten we immers allebei achter de inhoud van het profiel staan en moet dit de beste versie van jou op papier zijn!

(ARBEIDS)VOORWAARDEN
BWP hecht veel waarde aan een goede en duurzame (arbeids)relatie. We spreken daarom goed van te voren af hoe en tegen welke voorwaarden we samenwerken. Er zijn meerdere mogelijkheden, de meest voorkomende is de variant waarbij we op basis van een uurtarief werken en onze vaste fee van 10% rekenen. Daarnaast kun je ook op een projectcontract bij ons in dienst komen en gelden er andere voorwaarden welke we samen afspreken.
In alle gevallen zijn onze samenwerkingsvormen geheel goedgekeurd door de Belastingdienst en loop jij, maar ook wij, geen risico. Ook sturen we je van tevoren een concept op van onze overeenkomst zodat je weet waar je mogelijk aan toe bent.

AANBIEDING - INDIENSTTREDING
Op het moment dat we overeenstemming hebben over de inhoud van je profiel en de voorwaarden, bieden we je aan bij onze klant. Onze accountmanager houdt je nauwgezet op de hoogte over het feit of een kennismaking komt bij de klant. Wanneer dit zo is, bereiden we het gesprek samen voor en bundelen we onze krachten om de kans op succes te vergroten. Als de klant jou op de klus wil en jij bent ook enthousiast, starten wij de screening op. Je ontvangt de definitieve versie van het contract en we zorgen ervoor dat je zorgeloos aan je opdracht kan beginnen!

PERSOONSGEGEVENS
Privacy vinden we uiterst belangrijk. Mocht er naar aanleiding van jouw sollicitatie geen indiensttreding volgen, dan verwijdert BWP alle door jouw aangeleverde persoonsgegevens binnen vijf weken, tenzij anders overeengekomen.

grid2 image