Broedplaats voor
talent.

Vanaf dag 1 staat de ontwikkeling van jou, onze medewerker, centraal in jouw loopbaan. Dat doen we op vele manieren: je krijgt volop de gelegenheid om cursussen en opleidingen te volgen en te leren van alle collega’s. Maar ook zorgen we voor gave opdrachten bij onze opdrachtgevers, zodat je veel verschillende ervaringen op kan doen. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen.

Jouw droombaan waarmaken! Dat is waarin VertX wil faciliteren. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. Bij ons geen uitgestippelde routes, maar kaders en handvatten om je te helpen!

Bij ons mag je ontdekken wat je leuk vindt, wat je talenten zijn en waar je ambities liggen. We verwachten van jou dat je ambitie hebt om te groeien, leren en ontwikkelen. Het ondersteunen van die ambitie, daar zijn wij goed in!

Onze traineeships.

Jezelf razendsnel ontwikkelen bij verschillende interessante opdrachtgevers als Ahold, Monuta en Vattenfall? Bij ons haal je alles uit je talent. Bekijk hieronder onze traineeships en ontwikkel je in twee jaar tot de specialist binnen jouw vakgebied!